Bedrijfswagen onderhoud

Een bedrijfswagen is een middel dat zijn investering moet terugverdienen. Stilstand is verlies. Daarom bieden wij u de bedrijfswagen die precies past bij u en uw bedrijf.

Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw bedrijfsvoertuig zijn precisieklussen die door vakmensen moeten worden uitgevoerd.
Zo bent u er immers van verzekerd dat er iemand aan uw auto werkt die alle Fiat Professional modellen en de daarbij behorende (complexe) technieken kent!
Onze vakmensen worden immers doorlopend getraind.

Daarnaast beschikken wij over moderne diagnose-apparatuur waardoor ieder voertuig tot in de kleinste details snel en efficiënt gecontroleerd kan worden.
Hierdoor wordt de tijd van stilstand tot een minimum beperkt. Vanzelfsprekend  worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd met modelspecifieke onderdelen.
Zo bent u dus altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid. Jelle Talsma Autobedrijven begrijpt dat tijd geld is en helpen u dus zo snel mogelijk weer de weg op.

Vrijblijvend reparatie-prijsvoorstel?

Vraag prijsvoorstel aan
  • Grote klantteverdenheid
  • Snelle service
  • Goed uurtarief
  • Garantie op reparaties

Fiat Professional bij Jelle Talsma

bedrijfswagenslide3

Onderhoud en reparatie bij Fiat Professional specialist Jelle Talsma

Fiat Professional-rijders kunnen bij Jelle Talsma in Leeuwarden en Heerenveen terecht voor onderhoud volgens fabrieksvoorschrift, APK, aircoservice, Up to date service, bandenwissel, reparaties en autoschadeherstel. Fiat Professional specialist Jelle Talsma werkt altijd met modelspecifieke onderdelen.

 

Met twee vestigingen in Fryslân altijd dichtbij!

Heeft u specifieke vraag?

Contact opnemen