Home » Autobedrijf Heerenveen? Jelle Talsma
Autogarage Heerenveen

Autobedrijf Heerenveen? Jelle Talsma

Kom langs bij ons autobedrijf in Heerenveen. In ons uitgebreide pand aan de Businesspark Friesland West 53A staan de nieuwste types van Fiat, Alfa Romeo en Jeep klaar voor een proefrit. We kennen de historie van deze auto’s en zijn specialist van de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Bedrijfswagens. U bent dus altijd verzekerd van een goede en veilige auto! Dit geldt zowel voor de nieuwe modellen als voor de occasions.

Ook kunt u bij ons terecht voor scherp geprijsde occasions. En verder hebben wij regelmatig speciale aanbiedingen waardoor u van nog meer voordeel profiteert. Kom dus voor een proefrit, een reparatie, een apk-keuring of om gewoon eens rond te kijken langs in Heerenveen.

autobedrijf Jelle Talsma in Heerenveen

Onderhoud en occasions

Wij beschikken over alle middelen om uw auto te voorzien van jarenlang gedegen onderhoud. Wij zijn uw autobedrijf in Heerenveen. In de autogarage voorzien onze monteurs u van het beste onderhoud aan uw auto. Zo controleren we tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) uw auto op veiligheid en verschillende milieuaspecten. Maar u kunt ook een afspraak maken voor de welbekende kleine- of grote beurt.

Daarnaast hebben we in onze showroom een mooi aanbod aan occasions voor u uitgestald.  Onze 114 jaar ervaring in de autobranche maakt dat er genoeg kennis aanwezig is om een ieder te voorzien van een advies op maat. Naast specialist te zijn van Fiat, Alfa Romeo en Jeep zijn wij ook reparateur van Lancia. Uiteraard zijn voor onderhoud alle auto’s welkom. 

Autogarage & -specialist van Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Bij Jelle Talsma Heerenveen kunt u terecht voor de mooiste Italiaanse auto’s. In de showroom vindt u een royale selectie occasions. Kom eens langs in onze showroom of bekijk direct het volledig aanbod occasions. Liever naar Leeuwarden? Ook daar hebben we een vestiging.

Openingstijden autobedrijf Jelle Talsma Heerenveen

Autodealer & Autogarage Heerenveen Openingstijden
Maandag 08.00 – 18.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

</ br>

autobedrijf heerenveen jelle talsma

Contactgegevens

Businesspark Friesland West 53A
8447 SL Heerenveen
Telefoon 0513 – 63 62 01
E-mail: info@jelletalsma.nl