Home » Werkplaats » Airco-service
Onze werkplaats

Airco-service

Het is tropisch warm buiten. U zit dan natuurlijk niet graag in een smoorhete auto. En in de winter heeft u het liefst behaaglijk warm zonder beslagen ramen. Kortom, comfortabel autorijden heeft ook te maken met een fijne airconditioning.

Maak daarom gebruik van onze airco-service. Voor slechts €19,95 controleren we uw airco op een juiste werking. Komt u bij ons voor een onderhoudsbeurt aan uw auto? Dan controleren we natuurlijk ook de airco op een juiste werking. En dat doen we dan geheel gratis.

Airco-service: vullen en reinigen

Vermoedt u dat uw airco niet meer zo goed koelt? Ruikt het muf uit de ventilatieroosters van uw auto wanneer u de airco aanzet? Tijd voor een grondige reiniging van uw airco door onze vakmensen in de werkplaats!

Sowieso raden wij u aan om de airconditioning een keer per jaar te laten reinigen. Hiermee vertraagt en vermindert u de aangroei van nieuwe bacteriën die zich er huisvesten.

Vullen
Om de koelcapaciteit goed werkende te houden is het noodzaak om de airco ongeveer een keer per 4 jaar te laten (bij)vullen. In het aircosysteem van uw auto zit namelijk een koudemiddel. Dit kan na verloop van tijd verdampen of zelfs weglekken door lekkage. Wij controleren graag uw airco voor u.

Tip: zet airco regelmatig aan en voorkom problemen

Voorkom lekkages door uitdroging van onderdelen in de airco. Zet daarom de airconditioning regelmatig even aan. Met ‘regelmatig’ bedoelen we zo één keer per week.

Prijzen airco-service

  • Controleren airco: €19,95 (gratis bij onderhoud!)
  • Airco reiniging met geurbehandeling: €39,95
  • Aircobeurt R134a (compleet (her)vullen van het systeem): € 125,-

Meer onderhoud en service

Het klimaat in uw auto is mede bepalend voor uw rijcomfort. Mede bepalend, aangezien er natuurlijk meer is wat bijdraagt aan plezier in autorijden. Maak daarom ook gebruik van onze bandenservice en laat uw auto periodiek door ons keuren (APK). Ook zijn we er voor onderhoud aan uw camper.

Mobiliteitspas
Ga altijd gerust van huis met onze Mobiliteits-service van Bosch.