Camper onderhoud

Als Fiat Professional-dealer zijn wij gespecialiseerd in service en onderhoud aan uw Fiat Camper. Maar ook als u een ander merk camper hebt kunt u bij ons terecht.

Fiat Ducato dé basis voor campers
De onderbouw van de Fiat Ducato is zeer geliefd bij camperliefhebbers. In het bijzonder door de goede rijeigenschappen en het speciale camperchassis. Vanaf 2007 zijn al meer dan 90.000 campers met het speciale Fiat camperchassis verkocht. Door heel Europa. Fiat Ducato is inmiddels goed voor ruim 70% van de Europese campermarkt.

 

Zorg voor goed camperonderhoud, aan buiten- én binnenkant
Een camper is een kostbaar eigendom. En net als bij ieder ander voertuig is op zijn tijd goed onderhoud vereist. Goed onderhoud is niet altijd alleen aan de buitenkant van uw camper af te lezen. De techniek achter uw camper heeft soms ook een opfrisbeurt nodig. Daarvoor kunt u terecht bij de experts van Jelle Talsma.

 

Wat kan Jelle Talsma precies voor u en uw camper betekenen?
Het maakt de experts van Jelle Talsma niet uit hoe oud (of nieuw) uw camper is. Welke motor erin zit. Wat voor opbouw u heeft. Welke banden u nodig heeft. Wij weten met elke camper raad. Daarbij is het een groot voordeel dat bijna alle onderdelen altijd op voorraad zijn. Bij Jelle Talsma hoeft u uw camper dus nooit lang te missen!

Vrijblijvend reparatie-prijsvoorstel?

Vraag prijsvoorstel aan
  • APK-keuringen
  • Uitwendig reinigen
  • Schadeherstel
  • Inbouwen van apparatuur

Onderhoud Fiat Campers

camper onderhouden - camper_ducato

Onderhoud Fiat Campers

De meeste camperaars doen jaren met hun kostbare camper. Om te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg kom te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreedt moet u uw camper vakkundig laten onderhouden. Lees hier alles over onderhoud aan uw auto.

Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed camper onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud aan de camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten maar ook tot een onnodige kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan.

Verkeerd afgesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden en verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

Jelle Talsma Autobedrijven is naast Fiat Specialist en Fiat Professional Specialist ook de expert op het gebied van Fiat Campers. Dankzij ons Fiat Professional ervaring kunnen wij ook onderhoud en reparatie verzorgen van uw Fiat Camper. De meeste campers worden namelijk voorzien van een onderstel, motor en cabine van de Fiat Ducato. Ook beschikken wij over een ruime werkplaats met speciale bruggen waardoor zelfs de grootste campers bij ons meer dan welkom zijn.


Wij onderhouden alle campermerken!

Fiat – Iveco – Ford – Mercedes – Hymer – Knaus – Westfalia – Pilote – Adria – Bürstner – Dethleffs – LMC – Chausson – Pössl – Niesmann en Bischoff – Carthago – Hobby – Carado en nog vele andere merken!

Wij zijn door heel Friesland beschikbaar op de volgende locaties: Leeuwarden en Heerenveen.

Heeft u specifieke vraag?

Contact opnemen