Home » Autobedrijf in Leeuwarden
Header Image

Autobedrijf in Leeuwarden

In de showroom bij Jelle Talsma autobedrijf in Leeuwarden vind u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s. Wij zijn officieel dealer van de merken:

  • Fiat
  • Alfa Romeo
  • Lancia

Dat wil zeggen dat wij alle modellen hebben en deze ook uit voorraad leverbaar zijn. Verder beschikken we over een ruim aanbod occasions die zeer scherp geprijsd zijn. U bent altijd welkom om eens een kijkje in de showroom te nemen of een proefrit te maken hier in Leeuwarden. Verder repareren wij alle merken en bent u gegarandeerd van snelle service. Woont u dichterbij Heerenveen of Drachten? Bezoek dan onze vestiging in die betreffende plaats.

Kom bij Jelle Talsma autobedrijven in Leeuwarden voor het grootste aanbod en de scherpste prijzen

Wij beschikken over alle middelen om uw auto te voorzien van jarenlang gedegen onderhoud. Jelle Talsma is het autobedrijf in Leeuwarden. Jelle Talsma is niet zo maar een auto bedrijf in Leeuwarden. Alle nieuwe modellen Fiat, Alfa Romeo en Lancia hebben wij altijd voorradig. Onze 100 jaar ervaring in de autobranche maakt dat er genoeg kennis aanwezig is om een ieder te zien van een advies op maat. Naast officieel dealer te zijn van Fiat, Lancia en Alfa Romeo zijn wij ook specialist in Hyundai . Uiteraard zijn voor onderhoud alle auto’s welkom. 

autobedrijf leeuwarden

Autodealer van Fiat, Lancia en Alfa Romeo

U vindt Jelle Talsma Leeuwarden aan de Saturnusweg op industrieterrein ‘de Hemrik’. Jelle Talsma is dealer van Fiat, Lancia, Alfa Romeo en is gespecialiseerd in Hyundai. In onze vestiging staan ook een grote voorraad jonge gebruikte occasions. Kom eens langs in onze showroom of bekijk direct alle occasions online.

Openingstijden:

Maandag               08:00-18:00

Dinsdag                 08:00-18:00

Woensdag              08:00-18:00

Donderdag            08:00-18:00

Vrijdag                   08:00-18:00

Zaterdag                09:30-17:00

Zondag                   Gesloten

Jelle Talsma Leeuwarden 
Saturnusweg 6
8938 AW
Telefoon 058 – 288 10 80
E-mail: info@jelletalsma.nl
   

Bekijk onze occasions in Leeuwarden

Nieuw in de showroom

Op dit moment hebben wij geen nieuws in ons bestand die voldoen aan uw criteria.