Home » Autobedrijf Leeuwarden? Verkoop & onderhoud
Autogarage Leeuwarden

Autobedrijf Leeuwarden? Verkoop & onderhoud

In de showroom bij Jelle Talsma autobedrijf in Leeuwarden vind u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s. Wij zijn officieel dealer van de merken:

  • Fiat
  • Alfa Romeo
  • Jeep
  • Fiat Bedrijfswagens

Dat wil zeggen dat wij alle modellen hebben en deze ook uit voorraad leverbaar zijn. Verder beschikken we over een ruim aanbod occasions die zeer scherp geprijsd zijn. U bent altijd welkom om eens een kijkje in de showroom te nemen of een proefrit te maken hier in Leeuwarden. Bij Jelle Talsma repareren wij alle merken en bent u gegarandeerd van snelle service. Woont u dichterbij Heerenveen of Drachten? Bezoek dan onze vestiging in die betreffende plaats.

Jelle Talsma, uw autogarage in Leeuwarden

Wij beschikken over alle middelen om uw auto te voorzien van jarenlang gedegen onderhoud. Wij zijn hét autobedrijf in Leeuwarden. In de autogarage voorzien onze monteurs u van het beste onderhoud aan uw auto en in de showroom staan de mooiste occasions en nieuwste auto’s voor u uitgestald. Alle nieuwe modellen van Fiat, Alfa Romeo en Jeep hebben wij altijd voorradig. Onze 100 jaar ervaring in de autobranche maakt dat er genoeg kennis aanwezig is om een ieder te zien van een advies op maat. Naast officieel dealer te zijn van Fiat, Alfa Romeo en Jeep zijn wij ook officieel erkend reparateur van Lancia. Uiteraard zijn voor onderhoud alle auto’s welkom.

autobedrijf leeuwarden jelle talsma

Autodealer van Fiat, Alfa Romeo & Jeep

U vindt Jelle Talsma Leeuwarden aan de Saturnusweg op industrieterrein ‘de Hemrik’. Jelle Talsma is dealer van Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Bedrijfswagens en is officieel erkend reparateur van Lancia. In onze vestiging staan ook een grote voorraad jonge gebruikte occasions. Kom eens langs in onze showroom of bekijk direct alle occasions online.

Openingstijden autobedrijf Jelle Talsma Leeuwarden

Autodealer & Autogarage Leeuwarden Openingstijden
Maandag 08.00 – 18.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Jelle Talsma Leeuwarden
Saturnusweg 6
8938 AW
Telefoon 058 – 288 10 80
E-mail: info@jelletalsma.nl