Home » Fiat specialist Leeuwarden
header_fiat.jpg

Fiat specialist Leeuwarden

De Fiat specialist van Leeuwarden; Jelle Talsma

Komt u uit Leeuwarden en omstreken en bent u toe aan een nieuwe auto? Misschien is een Fiat van Jelle Talsma dan wel de perfecte auto voor u! Nieuw of tweedehands? Als ervaren specialist van Fiat in Friesland helpen we u graag.

Fiat

Hoofddealer van Fiat in Friesland

U bent veel onderweg? Rijdt u graag in een Fiat? Dan bent u bij Autobedrijf Jelle Talsma op de goede plek! Zoals hierboven verteld zijn we dé ervaren specialist van Fiat in Friesland. Naast personenauto’s vindt u bij ons ook bedrijfswagens van dit merk. Wij bieden zowel bijna nieuwe als tweedehands auto’s aan. Naar welke Fiat u ook opzoek bent, de Fiat specialist van Leeuwarden heeft er vast eentje voor u klaar staan!

Al 100 jaar Fiat specialist 

Autobedrijf Jelle Talsma, al meer dan 100 jaar actief in de autobranche. Autobedrijf Jelle Talsma is niet alleen de specialist in de Fiat’s maar biedt naast de Fiat ook nog de Alfa Romeo en Lancia aan! Bent u geïnteresseerd in een van deze merken? Bekijk dan onze online showroom

Lancia logo Fiat logo Alfa Romeo logo

 

Service bij u in Leeuwarden

Een aankoop bij Autobedrijf Jelle Talsma is meer dan alleen een aankoop.
Nadat u bij ons een auto aangeschaft hebt krijgt u er een uitstekende service bij!

  • Wij bieden u een account aan waarop u alle nieuwtjes over u auto kunt bijhouden;
  • Binnen 24 uur reactie voor een afspraak in de werkplaats;
  • Reparatie garantie;
  • Een snelle service.

Proefrit in een Fiat in Leeuwarden

Is uw oog gevallen op één van de auto’s van Jelle Talsma, de Fiat specialist van Leeuwarden? Kom dan langs voor een proefrit. Via onze handige online tool kunt u heel eenvoudig ook online een proefrit inplannen. Op deze manier maakt u een proefrit wanneer het u uitkomt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. Wanneer Leeuwarden voor u net iets te ver is kunt u ook onze showroom in Heerenveen bezoeken. Ook hier verwelkomen wij u graag!

Tot ziens bij Jelle Talsma, de Fiat specialist in Leeuwarden!