Home » Autobedrijf Drachten: autogarage en specialist
Autogarage Drachten

Autobedrijf Drachten: autogarage en specialist

Let op: Onze vestiging Drachten is verhuisd naar Businesspark Friesland West 53 A, 8447 SL Heerenveen!

 

In de showroom van ons autobedrijf in Drachten vindt u een hele reeks bijna nieuwe en tweedehands auto’s. We zijn al jaren specialist van de merken: Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Maar ook als uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft – staan we in Drachten voor u klaar. Dat doen we voor alle merken (bedrijfs)auto’s. We geven u volledige garantie op de reparaties.

Auto kopen bij Jelle Talsma, autobedrijf in Drachten

Een bijna nieuwe auto voor u zelf of voor het hele gezin? Of liever toch een goed onderhouden occasion? Bekijk alvast ons aanbod occasions. Bezoek ons autobedrijf in Drachten voor een uitgebreide proefrit. Hier geven we u tegelijkertijd eerlijk advies over welke auto het beste bij uw wensen en budget past. We maken uw zoektocht naar occasions een stuk kleiner.

Onderhoud in de autogarage

Is het tijd voor de jaarlijkse APK of onderhoudsbeurt? Rijd gerust langs. In onze autogarage in Drachten controleren we uw auto op alle belangrijke punten. Bijvoorbeeld de banden en de verlichting. Lees meer over de onderhoudsbeurt van uw auto.

autobedrijf drachten jelle talsma

Openingstijden autobedrijf Jelle Talsma Drachten

Autodealer & Autogarage Drachten Openingstijden
Maandag 08.00 – 18.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

 

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Is Leeuwarden voor u dichterbij? Ook hier heeft Jelle Talsma een vestiging!

Businesspark Friesland West 53 A

8447 SL  Heerenveen

Telefoon 0512 – 54 28 03
E-mail: info@jelletalsma.nl