Home » Autobedrijf Drachten: autogarage en dealer
Autogarage Drachten

Autobedrijf Drachten: autogarage en dealer

In de showroom van ons autobedrijf in Drachten vindt u een hele reeks nieuwe en tweedehands auto’s. We zijn officieel dealer van de merken: Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Maar ook als uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft – staan we in Drachten voor u klaar. Dat doen we voor alle merken (bedrijfs)auto’s. We geven u volledige garantie op de reparaties.

Auto kopen bij Jelle Talsma, autobedrijf in Drachten

Een nieuwe auto voor u zelf of voor het hele gezin? Of liever toch een goed onderhoud occasion? Bekijk alvast ons aanbod occasions of nieuwe auto’s. Bezoek ons autobedrijf in Drachten voor een uitgebreide proefrit. Hier geven we u tegelijkertijd eerlijk advies over welke auto het beste bij uw wensen en budget past. We maken uw zoektocht naar een nieuwe auto’s of occasions een stuk kleiner.

Onderhoud in de autogarage

Is het tijd voor de jaarlijkse APK of onderhoudsbeurt? Rijd gerust langs. In onze autogarage in Drachten controleren we uw auto op alle belangrijke punten. Bijvoorbeeld de banden en de verlichting. Lees meer over de onderhoudsbeurt van uw auto.

autobedrijf drachten jelle talsma

Fiat hoofddealer van Friesland

Al sinds 1970 is Jelle Talsma hoofddealer voor Fiat. In de jaren daarop volgen ook Alfa Romeo en Jeep. Alfa Romeo wordt zelfs door de importeur zelf aangeboden. Uiteindelijk wordt Autobedrijf Jelle Talsma door de importeurs van Fiat, Alfa Romeo en Jeep verantwoordelijk gesteld voor deze merken in heel Friesland.

Openingstijden autobedrijf Jelle Talsma Drachten

Autodealer & Autogarage Drachten Openingstijden
Maandag 08.00 – 18.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

 

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Is Leeuwarden of Heerenveen voor u dichterbij? Ook hier heeft Jelle Talsma vestigingen!

Jade 6
9207 GL Drachten
Telefoon 0512 – 54 28 03
E-mail: info@jelletalsma.nl