Home » Autobedrijf Drachten? Jelle Talsma.
Autogarage Drachten

Autobedrijf Drachten? Jelle Talsma.

In de showroom van ons autobedrijf in Drachten vindt u een hele reeks nieuwe en tweedehands auto’s. Deze staan klaar om bekeken te worden. Jelle Talsma, hét autobedrijf van Drachten, is officieel dealer van de merken: Fiat, Alfa Romeo en Jeep.

Wij heten u in de showroom van hét autobedrijf van Drachten van harte welkom! Kom een keer langs en neem een kijkje bij de nieuwste Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Bedrijfswagens modellen. Maar ook voor occasions in goede staat bent u hier bij ons in Drachten aan het juiste adres. We zijn dealer in de overige genoemde merken, maar voor reparatie bent u met iedere auto welkom. Ook geven wij volledige garantie voor de reparatie. Van APK tot een grote onderhoudsbeurt, Jelle Talsma staat voor u klaar.

Impressie Jelle Talsma Drachten

Fiat hoofddealer van Friesland

Al sinds 1970 is Jelle Talsma hoofddealer voor Fiat. In de jaren daarop volgen ook Alfa Romeo en Jeep. Alfa Romeo wordt zelfs door de importeur zelf aangeboden. Uiteindelijk wordt Autobedrijf Jelle Talsma door de importeurs van Fiat, Alfa Romeo en Jeep verantwoordelijk gesteld voor deze merken in heel Friesland.

Het aanbod van Jelle Talsma bekeken en is uw oog gevallen op een Fiat of één van onze andere automerken? Kom dan langs voor een proefrit. Ook kunt u online heel eenvoudig een afspraak inplannen. Dit doet u via onze handige tool. Zo kunt een proefrit maken wanneer u dit uitkomt.

Jelle Talsma, hét autobedrijf in Drachten

Bij Jelle Talsma, hét autobedrijf in Drachten, bent u verzekerd van een goede service. Wij vinden het belangrijk dat u snel kunt worden geholpen. Daarnaast bent u bij Jelle Talsma ook aan het juiste adres voor:

  • Onderhoud in alle merken
  • Een eigen account waarmee voor de nieuwste feiten en nieuwtjes van uw auto
  • Reparatie garantie

Autogarage & -dealer van Fiat, Alfa Romeo en Jeep

U kunt bij autobedrijf Jelle Talsma in Drachten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Ook bent u hier aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie. Kom eens langs in onze showroom of bekijk direct het occasion aanbod online.

Openingstijden autobedrijf Jelle Talsma Drachten

Autodealer & Autogarage Drachten Openingstijden
Maandag 08.00 – 18.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

</ br>
autobedrijf drachten jelle talsma

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Is Leeuwarden of Heerenveen voor u dichterbij? Ook hier heeft Jelle Talsma vestigingen!

Jade 6
9207 GL Drachten
Telefoon 0512 – 54 28 03
E-mail: info@jelletalsma.nl

Nieuw in de showroom

Op dit moment hebben wij geen nieuws in ons bestand die voldoen aan uw criteria.