Home » Autobedrijf in Leeuwarden
Header Image

Autobedrijf in Leeuwarden

Kom bij Jelle Talsma autobedrijven in Leeuwarden voor het grootste aanbod en de scherpste prijzen

In de showroom bij Jelle Talsma autobedrijven in Leeuwarden vind u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s. Wij zijn officieel dealer van de merken:

  • Fiat
  • Alfa Romeo
  • Lancia

Dat wil zeggen dat wij alle modellen hebben en deze ook uit voorraad leverbaar zijn. Verder beschikken we over een ruim aanbod occasions die zeer scherp geprijsd zijn. U bent altijd welkom om eens een kijkje in de showroom te nemen of een proefrit te maken hier in Leeuwarden. Verder repareren wij alle merken en bent u gegarandeerd van snelle service.

Wij beschikken over alle middelen om uw auto te voorzien van jarenlang gedegen onderhoud. Jelle Talsma is het autobedrijf in Leeuwarden. Jelle Talsma is niet zo maar een auto bedrijf in Leeuwarden. Alle nieuwe modellen Fiat, Alfa Romeo en Lancia hebben wij altijd voorradig. Onze 100 jaar ervaring in de autobranche maakt dat er genoeg kennis aanwezig is om een ieder te zien van een advies op maat. Naast officieel dealer te zijn van Fiat, Lancia en Alfa Romeo zijn wij ook specialist in Hyundai . Uiteraard zijn voor onderhoud alle auto’s welkom.

Autobedrijf in Leeuwarden Jelle Talsma   Autobedrijf in Leeuwarden Jelle Talsma   Autobedrijf in Leeuwarden Jelle Talsma

Bekijk onze occasions in Leeuwarden

Nieuw in de showroom