Home » Fiat specialist Drachten
header_fiat.jpg

Fiat specialist Drachten

Autobedrijf Jelle Talsma, dé Fiat specialist van Drachten

Komt u uit de regio Drachten, en bent u opzoek naar een Fiat? Fiat specialist Drachten, beter bekent als Jelle Talsma, is dé Fiat dealer van het Noorden! Ook voor u staat altijd iets tussen!

Fiat specialist in Drachten

Komt u uit Drachten of woont u in de buurt van Drachten, en gaat uw hart sneller kloppen van een Fiat? Bij Autobedrijf Jelle Talsma bent u dan aan het juiste adres. Autobedrijf Jelle Talsma is een specialist op het gebied van Fiat’s zowel nieuw als tweedehands. In onze showroom bieden wij een ruim aantal Fiat’s aan. Deze kunt u ook online bekijken!

Fiat specialist drachten

Betrouwbare Fiat specialist in Drachten

Staat er een Fiat tussen en past hij precies bij u? Kom dan snel langs bij Autobedrijf Jelle Talsma in Drachten, en maak een gratis proefrit! U kunt een proefrit bij de Fiat specialist in Drachten zelfs online aanvragen. Naast Fiat staan ook merken als Fiat, Alfa Romeo en Lancia in onze showroom. Fiat specialist Drachten Jelle Talsma is een betrouwbare dealer, die garantie biedt op reparaties en aanschaf van uw nieuwe auto. Al 100 jaar lang voeren wij ons vak uit en staan wij garant voor een goede service!

Lancia Fiat Alfa Romeo hyundai logo

Fiat specialist Jelle Talsma in Drachten

Bij Fiat specialist Jelle Talsma in Drachten kunt u profiteren van:

  • Een eigen account op de website met alle informatie en nieuwtjes over uw auto;
  • Snelle service;
  • Binnen 24 uur reactie voor een afspraak bij de werkplaats;
  • Reparatie garantie;
  • Onderhoud in alle type merken.

Wilt u meer weten over de Fiat specialist van Drachten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten op onze website, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Is Leeuwarden of Heerenveen voor u dichterbij? Ook hier hebben wij een showroom!

Kom naar Jelle Talsma wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare Fiat dealer nabij Drachten!

Nieuw in de showroom

Op dit moment hebben wij geen nieuws in ons bestand die voldoen aan uw criteria.