Home » Fiat specialist Drachten
header_fiat.jpg

Fiat specialist Drachten

Let op: Onze vestiging Drachten is verhuisd naar Businesspark Friesland West 53 A, 8447 SL Heerenveen!

 

Autobedrijf Jelle Talsma, Fiat specialist van Drachten

Komt u uit de regio Drachten, en bent u opzoek naar een Fiat? Jelle Talsma, is uw Fiat dealer in het noorden. Ook voor u staat altijd iets tussen. 

Fiat specialist in en om Drachten

Komt u uit Drachten of woont u in de buurt van dit mooie dorp, en gaat uw hart sneller kloppen van een Fiat? Autobedrijf Jelle Talsma is een specialist op het gebied van Fiat, zowel nieuw als tweedehands. In onze showroom bieden wij een ruim aantal prachtige auto’s aan van dit Italiaanse automerk aan. Deze kunt u ook online bekijken!

Fiat specialist drachten

Gratis proefrit in uw gekozen Fiat?

Staat er een Fiat tussen en past hij precies bij u? Kom dan snel langs bij Autobedrijf Jelle Talsma in Drachten, en maak een gratis proefrit! U kunt een proefrit bij de Fiat specialist in Drachten zelfs online aanvragen. Naast Fiat staan ook merken als Fiat, Alfa Romeo en Lancia in onze showroom. Fiat specialist Drachten Jelle Talsma is een betrouwbare dealer, die garantie biedt op reparaties en aanschaf van uw nieuwe auto. Al 100 jaar lang voeren wij ons vak uit en staan wij garant voor een goede service!

Lancia Fiat Alfa Romeo 

Daarom Jelle Talsma (Drachten)

Bij Fiat specialist Jelle Talsma in Drachten kunt u profiteren van:

  • Een eigen account op de website met alle informatie en nieuwtjes over uw auto;
  • Snelle service;
  • Binnen 24 uur reactie voor een afspraak bij de werkplaats;
  • Reparatie garantie;
  • Onderhoud in alle type merken.

Wilt u meer weten over ons aanbod of een proefrit maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten op onze website, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Is Leeuwarden of Heerenveen voor u dichterbij? Ook hier hebben wij een showroom!