Home » Afspraak

Afspraak

  U kunt op deze site een werkplaats-afspraak met ons maken of informatie vragen. Als u onderstaande gegevens invult krijgt u op werkdagen binnen 24 uur een bevestiging van de door u voorgestelde afspraak of wij bellen u op met een ander voorstel.

  Wij onderhouden en repareren auto's van alle merken en types. Op al ons werk is reparatie-garantie van toepassing. Mocht u aanvullende informatie willen of u heeft speciale wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In het veld ' Opmerkingen/vragen' onder aan deze bladzijde kunt u eveneens vrij tekst intypen.

  Persoonsgegevens

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoon privé

  Telefoon werk

  Telefoon mobiel

  E-mailadres

  Autogegevens

  Merk (verplicht)

  Type (verplicht)

  Kenteken (verplicht)

  KM-stand

  Afspraakgegevens


  Klein onderhoudGroot onderhoudInspectiebeurtAPKAirco-serviceSchadetaxatieSchadereparatieReparatie

  Reparaties (optioneel)

  Aard van storingen (optioneel)

  Opmerkingen / vragen

  Om een goede storingsdiagnose te kunnen stellen is het van groot belang dat u zo goed mogelijk de aard van de storing, wanneer de storing optreedt, de bijverschijnselen e.d. omschrijft. Goede en volledige informatie resulteert in minder diagnosetijd en stelt ons in staat uw auto sneller en goedkoper te repareren. De meeste onderhoudsbeurten en veel reparaties hebben een vaste prijs. U weet van te voren precies waar u aan toe bent. Tenzij anders is afgesproken gaan we er van uit dat een opgegeven prijsindicatie 10% mag afwijken zonder overleg met u.