Home » Auto » Fiat Panda
header_fiat.jpg

Fiat Panda

De nieuwe Fiat Panda Lounge nú met gratis Automaat.

Tijdelijk gratis AUTOMAAT bij aanschaf van een nieuwe Fiat PandaLounge . Bijvoorbeeld op Fiat Panda Lounge, uitgerust met 5 deuren, krachtige 80pk Turbo TwinAir motor en airconditioning. Normaal vanaf € 14.995,- nu € 13.995,- RIJKLAAR!

Prijs is incl. btw/bpm, kosten rijklaar maken en verwijderingsbijdrage. De afgebeelde auto kan afwijken van de daadwerkelijke uitvoering. Kijk voor de verkoopvoorwaarden op fiat.nl.

De nieuwe Fiat Panda: ruim en praktisch en functioneel

De Fiat Panda is de bestseller van Fiat die in sterke mate heeft bijgedragen aan het onbetwiste leiderschap van Fiat in het segment van compact auto’s. De derde generatie Fiat Panda biedt meer ruimte, comfort, functionaliteit, technologie en veiligheid, terwijl de beste eigenschappen van zijn voorgangers zijn behouden. Achter het vertrouwde en plezierige uiterlijk schuilen TwinAir-motoren die kampioen zijn in brandstofbesparing, emissies en prestaties.

 • Al leverbaar vanaf € 10.995

De derde generatie Fiat Panda blijft een compacte auto, maar groeide 11 centimeter om een hoog veiligheidsniveau en zoveel mogelijk ruimte voor de passagiers mogelijk te maken. Met zijn lengte van 365 cm, breedte van 164 cm, hoogte van 155 cm en standaard vijf portieren kan de nieuwe Fiat Panda met gemak plaats bieden aan vijf personen. Verder is de Fiat Panda wederom veelzijdig praktisch. Het interieur borduurt voort op de styling van het exterieur: een ruim, functioneel en comfortabel passagierscompartiment kan de vergelijking aan met de ruimte in auto’s van een hoger segment. Flexibiliteit was altijd al een van de sterkste punten van de Panda. Dat blijkt uit de achterbank, die desgewenst gedeeld en bovendien verschoven kan worden. Maar ook uit de passagiersstoel voorin, waarvan de leuning tot tafel geklapt kan worden. In dit segment is dat uniek; samen met de mogelijkheid in de kofferbak een cargo-box te plaatsen. Nieuw zijn de slanke stoelleuningen die het instappen van de achterpassagiers vergemakkelijken. Ook zijn de anti whiplash hoofdsteunen standaard. De positie van de versnellingspook midden op het dashboard, de verhoogde zittingen en de grote ruiten garanderen een uitstekend zicht voor bestuurder en passagiers. Verder is het dashboard zowel mooi als functioneel. Bovendien zijn de portieren en de bagageruimte fraai afgewerkt vanbinnen.

De nieuwe Fiat Panda maakt gebruik van innovatieve vindingen die het leven aan boord eenvoudiger, maar ook aangenamer maken. Zo biedt hij optioneel twee waardevolle voorzieningen die de koper alleen zou verwachten uit hogere segment, zoals ‘Low Speed Collision Mitigation’ (systeem dat preventief kan afremmen bij snelheden onder 30 km/h) en het ‘Blue&Me TomTom 2’ navigatiesysteem. Start&Stop, Gear Shift Indicator, ecoDrive en ECO mode maken deel uit ‘Air Technologies’, oftewel, milieubesparende technologie. Die kwalificatie is ook van toepassing op de beschikbare motoren, de 80 pk TwinAir Turbo (International Engine of the Year 2011) en voor het eerst de 60 pk TwinAir (zonder turbo). Later kwamen daar de 80 pk Bi-fuel 0.9 TwinAir Turbo Natural Power (groengas) en Panda 4×4 nog bij. “Zijn voorgangers hebben 6,5 miljoen kopers overtuigd van zijn waarde voor dagelijkse mobiliteit. In Nederland zijn er sinds 1980 maar liefst 172.000 tevreden kopers gevonden. Voor volgend jaar denken wij in Nederland zo’n 10.000 Fiat Panda’s te verkopen,” zo voorspelt Alejandro Noriega, algemeen directeur Fiat Chrysler Automotive Netherlands. De Fiat Panda wordt geproduceerd in de ‘Giambattista Vito’-fabriek in Pomigliano d’Arco bij Napels. Daar werd een nieuwe productieband gebouwd die volledig beantwoordt aan wat vandaag de dag in een moderne autofabriek nodig is. Alejandro Noriega: “De Fiat Panda is dus op en top Italiaans en past precies bij de koper dankzij een breed aanbod van personaliseringsmogelijkheden en tal van interieur kleurstellingen.

Standaard is de nieuwe Fiat Panda onder meer uitgerust met:

 • Vijf deuren
 • Centrale deurvergrendeling
 • Elektrische ramen
 • Anti whiplash hoofdsteunen
 • Airbags vóór
 • Gordijnairbags
 • Waarschuwingssysteem bij het niet dragen van veiligheidsgordels op álle zitplaatsen
 • Dagrijverlichting
 • Deur- en achterklepbekleding
 • Smart fuel systeem (vulopening opent en sluit automatisch

 

Meer weten over Fiat Panda?

Wil u meer informatie over de nieuwe Fiat Panda? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag alles over deze nieuwe auto.

 

Nieuw in de showroom