Home » Auto » Lancia Ypsilon
header_lancia.jpg

Lancia Ypsilon

Inmiddels is alweer de vijfde generatie van de Lancia Ypsilon gelanceerd. Deze felle auto is met vijf deuren uitgerust en recent voorzien van een nieuwe grille welke de Lancia look nog meer voor zich laat spreken. De nieuwe Lancia Ypsilon is te koop bij Jelle Talsma.

Het nieuwe Ypsilon model

De Nieuwe Lancia Ypsilon is een zeer stijlvolle typisch Italiaanse auto. Deze charmante stadswagen is onvergelijkbaar en sluit perfect aan bij de Lancia identiteit. Een bijzondere bijkomstigheid is dat de ontwerpers de illusie creëren dat de auto maar drie deuren heeft terwijl deze eigenlijk uitgerust is met vijf deuren. Dit is gedaan door de handgrepen naadloos in de achterstijlen te integreren. Door de ruime keuze uit zestien verschillende kleuren waarvan vier tweekleurige combinaties is de Lancia Ypsilon een fraaie wagen om naar te kijken.

De zuinige Lancia Ypsilon

De TwinAir Turbo motor van de Ypsilon is uitgerust met het zuinige start stop systeem en stoot weinig CO2 uit. Omdat de auto ook nog eens een laag brandstofverbruik heeft heeft hij een lage catalogusprijs en valt hij onder de 21% bijtelling regeling. Dit maakt dat de auto niet alleen fraai er uitziet maar ook nog eens economisch overwogen keuze is.

Lancia Ypsilon met zuinige BiFuel motor

Naast de TwinAir Turbo motor is de nieuwe Lancia Ypsilon nu ook verkrijgbaar op CNG (Groengas/Biogas/Aardgas). Deze motor kan op benzine én CNG rijden. Met een gemiddelde uitstoot van 86 gr CO2 per kilometer is hij een zuinig alternatief met milieulabel A.

Download prijslijst - Lancia Ypsilon

 

Lancia Ypsilon 5-deurs hatchback

vanaf € 14.400

Meer informatie over de Lancia Ypsilon?

Op uw gemak alle informatie over dit model nog eens nalezen?
Maak een proefrit in de Lancia Ypsilon , of vraag een offerte aan.