Home » Auto » Lancia Voyager
header_lancia.jpg

Lancia Voyager

Hij staat al dertig symbool voor de passie voor reizen. En nu is hij terug, om opnieuw ruimte geven aan uw verlangen om te vertrekken. Lancia presenteert de Voyager. Een Amerikaanse legende die in Europa in grootse stijl is vernieuwd.

De nieuwe Lancia Voyager kopen?

Wanneer u de Lancia Voyager koopt ontvangt u een moderne look die samengaat met functionaliteit én veiligheid. De Lancia Voyager staat al zo’n 30 jaar symbool voor de passie van het reizen. De Lancia Voyager biedt zijn inzittenden comfort op maat. De Lancia Voyager is verkrijgbaar bij Jelle Talsma met twee verschillende motoren:

  • 2.8 CRD Euro 5-dieselmotor
  • 3.6 V6 Euro 5-benzinemotor

Uitrusting

Op twee manieren exlusief.
De lancia Voyager verenigt het beste van twee werelden. Het robuuste Amerikaanse uiterlijk is harmonieus samengevoegd met een interieur dat raffinement en klasse uitstraalt in Italiaanse stijl Het bij introductie beschikbare Gold-uitrustingsniveau vormt een perfecte combinatie van moderne technologie en ambachtelijk vakmanschap. Aan de buitenzijde weerspiegelen de stijlvolle 17” lichtmetalen velgen het exclusieve karakter van de auto dat in het interieur nog tastbaarder wordt. Het verwarmbare stuurwiel en het keuzehendel voor de automatische transmissie zijn bekleed met zacht leer, net als de comfortabele stoelen. De voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar en beschikken net als de stoelen op de tweede zitrij, over ingebouwde verwarmingselementen. De standaarduitrusting wordt gecompleteerd door talloze state-of-the-art voorzieningen, zoals elektrisch bediende zijschuifdeuren, mistlampen, parkeersensoren, UConnect-systeem met Bluetooth, cruise contol, Stow ’n Go-systeem voor de stoelen op de tweede en derde zitrij, multizone-airconditioning en radio/mp3-speler met bedieningstoetsen op het stuurwiel. Zo komt ook in de uitrusting de dubbele afkomst van de Voyager tot uiting op een manier die zowel zijn innovatie als zijn tijdloze karakter onderstreept.
.

Meer informatie over de Lancia Voyager?

Op uw gemak alle informatie over dit model nog eens nalezen?
Maak een proefrit in de Lancia Voyager, of vraag een offerte aan.