Home » Auto » Fiat Qubo
header_fiat.jpg

Fiat Qubo

De milieuvriendelijke Fiat Qubo: multifunctioneel en veelzijdig. Deze comfortabele auto is in tien kleuren beschikbaar en zowel geschikt voor in de stad als daarbuiten.

De Fiat Qubo: robuust, vloeiend en origineel

Het grote raamoppervlak van de voorruit en de voorste zijruiten zorgen voor een maximum zicht Daarnaast zorgen de schuin oplopende achterste zijruiten voor een sportief karakter van de Fiat. De brede wielkasten geven de Qubo een robuuste uitstraling wat nog eens extra geaccentueerd word door de kunststof stootstrips.

De milieuvriendelijke Fiat Qubo bij Jelle Talsma

Door het gebruik van de zeer zuinige mulitJet motoren van Fiat stoot de Qubo zeer weinig CO2 uit en is hij ook nog eens zeer energiezuinig. De dieseluitvoering van de Fiat Qubo is daarbij ook nog standaard uitgerust met partikelfilter (DPF). Ook qua onderhoudsbeurt is de Fiat Qubo uitermate bescheiden. Zo hoeft de auto pas na 30.000 kilometer voor zijn eerste onderhoudsbeurt.

Het Blue&me handsfreesysteem van Fiat

Door het zeer handige Blue&me systeem van Fiat hoeft u zich tijdens het rijden nergens anders meer mee bezig te houden. Zo kunt u door middel van spraakbediening uw mobiele telefoon gebruiken (zowel telefonie als sms) en door uw favoriete muziek heen scrollen. Naast de spraakbesturing kunt u ook gebruik maken van het bedieningspaneel op uw stuurwiel. Op deze manier hoeft u uw handen nooit van het stuur af te halen.

Fiat Qubo

De Fiat Qubo 5-deurs stationwagon

vanaf € 14.495

Meer informatie over de Fiat Qubo?

Op uw gemak alle informatie over dit model nog eens nalezen?
Maak een proefrit in de Fiat Qubo of vraag een offerte aan.