Home » Auto » Fiat Punto
header_fiat.jpg

Fiat Punto

De nieuwste technologie, revolutionaire TwinAir Turbo “groene” motoren en een innovatief design. De nieuwe 2016 Fiat Punto is dé auto van morgen en is te koop bij Jelle Talsma.

Het eigenzinnige karakter van de Fiat Punto

Het eigenzinnige karakter van de dynamische Punto combineert elegantie met sportiviteit. De opvallende koplampen met high-tech dagrijverlichting en ronde mistlampen zijn duidelijke kenmerken van het nieuwe design. Verder geeft de nieuw ontworpen bumper de Punto niet alleen een fraaiere look maar beschermt deze de auto ook nog eens beter in het stadsverkeer. De L-vormige achterlichten en het achterruit schetsen het idee dat de auto breder is.

Het nieuw ontworpen interieur van de Fiat Punto

Het dashboard van de nieuwe Punto kenmerkt zich door een sierlijke centrale band. Het materiaal voelt prettig zacht aan maar de meest stijlvolle nieuwe toepassing van het interieur is nog wel de lichtlijn. Deze Ambient Light zorgt voor een prettige sfeerverlichting aan de passagierszijde. Het volledig aangepaste instrumentenpaneel is groter en heeft een verbeterde lay-out. Ook de bekleding van de portieren en de verchroomde of gelakte sierlijsten zijn een nieuwigheid die de auto een zeer stijlvolle look en feel meegeven.

Met de Fiat Punto TwinAir Turbo 100 rijdt u zorgenvrij!

De Fiat Punto hatchback, nú standaard 5 deurs

vanaf € 12.995

Meer informatie over de Fiat Punto?

Op uw gemak alle informatie over dit model nog eens nalezen?
maak een proefrit in de Fiat Punto of vraag een offerte aan.