Home » Auto » Fiat Doblo
header_fiat.jpg

Fiat Doblo

Het vernieuwde design van de Fiat Doblo: eleganter en iets groter. Wij van Jelle Talsma hebben de nieuwe Fiat Doblo te koop en staan u graag te woord over deze auto.

De look en feel van de Fiat Doblo

Het Exterieur van de Fiat Doblo kenmerkt zich door het grote voorruit, de ronde motorkap en de druppelvormige koplampen. Doordat de rails van de schuifdeuren nu volledig geïntegreerd zijn in de zijkant heeft de auto een nog strakkere look. kortom; de Doblo combineert een eigentijdse dynamische stijl met een zo efficiënt mogelijk ruimtegebruik.

Het interieur van de nieuwe Doblo

Het interieur van de Fiat Doblo is geheel vernieuwd en uiterst elegant. Zo is het dashboard van de Fiat Doblo bijzonder praktisch met flessenhouders en meerdere opbergvakken. Ook de deurpanelen zijn rijkelijk voorzien van opbergvakken en complementeren het dashboard. Verder is het interieur van de Doblo ergonomisch ontwikkeld en zorgen de grote ruitoppervlakten voor voldoende lichtinval wat de rijervaring nog plezieriger maakt.

De nieuwe Fiat Doblo; ontzettend functioneel

Door de modulaire inrichting van de Fiat Doblo heeft deze auto ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen tussen een vijfpersoonsopstelling met tot wel 70 kg aan laadruimte of de zevenpersoonsopstelling met tot wel 790 liter aan bagageruimte. Deze laatste is de hoogste in zijn klasse!

Fiat Doblo 5-deurs stationwagon

vanaf € 24.995

Meer informatie over de Fiat Doblo?

Op uw gemak alle informatie over dit model nog eens nalezen?
Maak een proefrit in de Fiat Doblo of vraag een offerte aan.