Home » Auto » Fiat 500L
header_fiat.jpg

Fiat 500L

Een auto die alles aankan, die klaar is voor de toekomst. De fraai uitgeruste Fiat 500L is te koop bij Jelle Talsma.

Ruime studio met adembenemend uitzicht vanuit de Fiat 500L

Met zijn royale ruitoppervlak biedt de 500L een blik op de buitenwereld die normaal alleen een cabrio biedt. De gordel van glas rond het inzittendencompartiment kent nauwelijks dode hoeken en laat een enorme hoeveelheid licht binnen. Het standaard of optioneel leverbare glazen panoramadak – met een oppervlak van 1,5 vierkante meter het grootste in zijn klasse – maakt het gevoel van ruimte en vrijheid helemaal compleet.

Het kloppend hart van de nieuwe Fiat 500L

De innovatieve motoren die een laag brandstofverbruik combineren met sprankelende prestaties vorm het kloppend hart van de 500L. Op het gebied van benzinemotoren is er de keuze uit de beproefde 1.4 16v-motor van 95pk (70kW) en de revolutionaire TwinAir-turbomotor van 105 pk (77 kW) die ondanks zijn hoge prestatieniveau ongekend zuinig is en in de laagste emissieklasse valt. Voor veelrijders is er ook een diesel, de 1.3 MultiJet II 16v-turbodiesel die dankzij zijn common rail-injectiesysteem van de derde generatie Start&Stop-systeem al vanaf zeer lage toerentallen een indrukwekkend koppel levert en met een brandstofverbruik van 4,2l/100 km over de gecombineerde rijcyclus tot de zuinigste dieselmotoren in zijn klassen behoort.

Het stabiele karakter van de Fiat 500L

Het ESC stabiliteitsregelingssysteem van de 500L garandeert altijd optimale grip, zelfs in de meest kritieke situaties zoals bij gladheid of bruuske, plotselinge uitwijkmanoeuvres. Het systeem is geïntegreerd met andere actieve veiligheidssystemen als ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), ASR/MSR (anti-doorslipregeling), ERM (elektronische beveiliging tegen over de kop slaan) en DST (dynamische besturingsassistentie). Daarnaast beschikt het systeem over Hill Holder, een functie die wegrijden tegen een helling makkelijker maakt dan ooit door onbedoeld terugrollen te voorkomen.

De Fiat 500L

vanaf € 20.995

http://youtu.be/1fBFm4OD2W0

Meer informatie over de Fiat 500L?

Op uw gemak alle informatie over dit model nog eens nalezen?
maak een proefrit in de Fiat 500L of vraag een offerte aan.