Home » Auto » Fiat 500
header_fiat.jpg

Fiat 500

Vlot, comfortabel en milieubewust. Met deze woorden kan je het nieuwe 500 model van Fiat het best omschrijven. De nieuwe Fiat 500 te koop bij Jelle Talsma.

De opvallend vormgegeven Fiat 500

Het designcentrum van Fiat heeft alles uit de kast gehaald met de nieuwe Fiat 500. Bij dit model zijn namelijk moderne elementen van Fiat gecombineerd met de stijl van de jaren 50 van Fiat. Dit geeft de Fiat 500 een zeer exclusieve look die verkrijgbaar is in wel twaalf verschillende kleuren. Daarnaast zijn er nog talloze extra’s zoals stickers, badges en lichtmetalen velgen te koop om uw Fiat 500 volledig naar eigen smaak aan te passen.

De recente, subtiele facelift heeft de iconische auto een verfrissend uiterlijk gegeven waardoor deze geheel bij de tijd is.

Brandstof besparen met de nieuwe Fiat 500

Het start & stop systeem van de 500 zorgt ervoor dat de motor afslaat zodra je stilstaat. Wanneer je vervolgens het gaspedaal weer intrapt start de motor direct weer. Op deze manier kunt u vooral in het stadsverkeer tot wel 12% brandstof besparen. Dit is niet alleen zeer goedkoop, maar dit bespaart het milieu ook nog eens. Daarnaast heeft de Fiat 500 ook nog eens het Dualogic systeem dat het schakelen van u over kan nemen, mocht u dit willen. De auto kan namelijk in de automaat stand gezet worden, maar u kunt ook zelf schakelen. Wanneer u het Dualogic systeem het schakelwerk laat doen bespaard u nog eens 3% extra brandstof. Dit alles zorgt ervoor dat u met de Fiat 500 profiteert van maximaal belastingvoordeel.

De TwinAir motor van de nieuwe Fiat 500

De TwinAir motor van de Fiat 500 brengt zowel het brandstofverbruik als de emissies drastisch omlaag. Deze door Fiat gepatenteerde motor is ‘engine of the Year 2011 Worldwide’ . Verder is de TwinAir motor uitgerust met een Start&Stop systeem. Dit zorgt ervoor dat de motor bij korte stops tijdens de rit afgezet wordt en weer start zodra je het gaspedaal intrapt. Dit systeem is verantwoordelijk voor een nog lager brandstofverbruik en nog minder CO2 uitstoot.

FiatNew500

Met de Fiat 500 rijdt u zorgenvrij!

De Fiat 500 3-deurs hatchback

vanaf € 14.895

Meer informatie over de Fiat 500?

Op uw gemak alle informatie over dit model nog eens nalezen?
maak een proefrit in de Fiat 500 of vraag een offerte aan.